Upplev djuren och naturen i Afrika

Boende & mat

Här finner ni information om några av våra rekommenderade samarbetspartners som vi använder oss av för att hitta det perfekta boende på savannen. Det finns mycket allternativ att välja mellan när det kommer till boendet, personligen så älskar vi de härliga Lodges man kan hitta i våra destinationer.

Lodges

Lodges är som små privata hus som är charmigt utformade och klarar det Afrikanska klimatet.

De går att bo stort lite avskilt men det finns också som mindre turistanläggningar som är utformade som byar där ni har en egen lodge. Se gärna bilderna nedan för att inspireras. Vi hjälper er självklart att hitta det perfekta boendet för just er upplevelse.

Se nedan med olika upplägg på boende för er inspiration.

Arusha Serena Hotel


Selous Luxury Camp


Tarangire Treetops


Ngorongoro Wildlife Lodge


Lake Manyara Serena Safari Lodge


Serengeti Serena Safari Lodge


"Tented camps"

Vi erbjuder även boende i större tält man kan hitta runt olika destinationer om man till exempel vill spendera längre tid på safari. Det är stationerade större tält som är väldigt luftiga och ger känslan av äventyr ute i vildmarken. Här bor man närmare naturen och djuren för den ultimata vildmarksupplevelsen.

Mat

Vi har idag samarbeten med både restauranger samt kockar man kan använda sig av i sin upplevelse. En av Afrikas många guldkorn är att avnjuta riktig Afrikansk mat, tillagad framför ögonen medans solen går ner över savannen utanför er egna privata bit av Afrika.