Om oss

myAfrica.se är ett familjeföretag med lång erfarenhet av Östafrika, specialiserat på Tanzania, Kenya och Zanzibar. Delar av familjen har bott i Afrika och har därmed byggt upp ett starkt nätverk. Vi har arrangerat resor sedan 2012 och har bred erfarenhet av de mest spännande rutterna i naturparkerna samt känner till de trevligaste lodgerna – allt som vi gärna delar med oss av!

myAfrica.se – vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda våra resenärer ett skräddarsytt, kostnadseffektivt och ett mer personligt sätt att få uppleva Afrika än vad de traditionella resebyråerna kan erbjuda. Detta kan vi göra tack vare vårt upplägg att man själv bokar sitt flyg till vald flygplats.  Väl på plats möts ni upp av er chaufför och guide och han tar hand om er tills det är dags för hemfärd.

Vi bokar även alla transferresor inom Tanzania, Kenya och Zanzibar.

Vår samarbetspartner i Afrika har verkat i Tanzania och Kenya i dryga 30 år. Vi har de bästa erfarenheter av dem och våra kunder har genomgående varit mycket nöjda. Vår samarbetspartner i Afrika är även leverantörer till en av Amerikas mest seriösa resebyråer vilket också borgar för genomgående god kvalitet och hög standard.

Längst ner på första sidan av myAfrica.se kan du läsa mer om vad våra tidigare Afrika resenärer delat med sig av sina reseerfarenheter och reseminnen.

Vi skräddarsyr resor med personlig profil för både mindre sällskap men även för större grupper eller resesällskap. I vårt reseupplägg ingår i samtliga upplägg personlig chaufför, jeep (Landrover, Land cruiser el dyl). Vår samarbetspartner äger bilarna och har tillhörande verkstad som garanterar att bilarna håller högsta klass! Du har givetvis fönsterplats under din safari! Bilarna är utrustade med lyftbart tak så du kan stå inne i jeepen och titta på viltet som rör sig utanför.

Varför resa med myAfrica.se?

Erfarenhet – myAfrica.se har lång erfarenhet av Östafrika och av resor till regionen.

Nog utvalda samarbetspartners. Vi har noggrant valt ut de(n) bästa underleverantörerna till de resmål som vi erbjuder.

Skräddarsydda resor – Vi erbjuder skräddarsydda resor till privatpersoner samt större grupper och resesällskap.

Kvalitet – Vi skräddarsyr resor till Afrika av högsta kvalitet. Vi erbjuder säkra safarifordon med kunniga, engelsktalande chaufför/guider. Alla bilar har säkerhetsbälten och håller en god komfort. Chaufförerna är erfarna, kunniga guider som vet allt man behöver veta om savannens djurliv och natur.

Service – Vi är tillgängliga 24 timmar dygnet runt under din resa. Det går enkelt och snabbt att kommunicera med oss.

Enkelt & Personligt– baserat på dina önskemål (tid, rutt, resmål, budget) återkopplar vi med ett reseförslag och skapar tillsammans med dig din drömresa till Afrika.

Resegaranti: Precis som andra seriösa aktörer har vi en resegaranti hos kammarkollegiet.